Melek Fetisleam, Mișcarea națională tătară din România în perioada interbelică, Editura C.N.S.A.S., București

  • Nicoleta-Oana Giucă

Abstract

Concepută ca o teză de doctorat, lucrarea pe care o aducem în atenție reprezintă rezultatul a șapte ani de cercetare asiduă în arhive, pentru colectarea informațiilor primare, urmați de un proces laborios de analiză și sintetizare a acestora, apoi de redactare a unui text științific inedit. Interesul nostru pentru o astfel de cercetare este sporit de faptul că este un teren puțin cunoscut și de dorința de a înțelege rădăcinile, istoria și năzuințele poporului tătar, dar și importanța peninsulei Crimeea în contextul internațional prezent.

Published
2024-07-08
How to Cite
Giucă, N.-O. (2024). Melek Fetisleam, Mișcarea națională tătară din România în perioada interbelică, Editura C.N.S.A.S., București. The Annals of "Dunarea De Jos" University of Galati. Fascicle XIX: History, 22, 227-230. Retrieved from https://gup.ugal.ro/ugaljournals/index.php/history/article/view/6801

Most read articles by the same author(s)

Obs.: This plugin requires at least one statistics/report plugin to be enabled. If your statistics plugins provide more than one metric then please also select a main metric on the admin's site settings page and/or on the journal manager's settings pages.